http://www.nazarella.com.ua
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Dr. Carstoiu Monica

Dr. Carstoiu Monica #112832

Buna fetelor,

Am si eu o problema: toate analizele mele hormonale sunt date peste cap si cu toate astea, eu si sotul nu am dori sa renuntam la ideea de a avea un copil al nostru.

Dr. endocrinolog la care merg (am si o nenorocita de tiroidita Hashimoto), mi-a recomandat-o pe d-na dr. Carstoiu Monica, pentru un consult simplu si o eventuala recomandare (daca mai avem sanse sa avem un bebe al nostru si prin ce metoda, concret, nu bajbaiala de care am tot avut parte pana acum).

Singura problema este ca, incercand sa imi fac programare la dansa (la particular sau la Municipal) mi s-a spus ca nu mai primeste paciente noi, motivul fiind acela ca are multe :burtica -ute in observatie si ar dori sa se ocupe ca lumea de ele, momentan. Foarte corect si ok, zic eu.

Chestiunea e ca timpul e dusmanul meu acum, si mi-as dori sa obtin o eventuala indicatie, cat mai curand posibil.:please

Stie cumva cineva, cum as putea sa ajung la d-na dr.? :pray

Mentionez ca nu doresc sa devin pacienta dansei, doar doresc o consultatie (am inteles ca e genul care spune direct, in fata, ce parere are despre o anumita situatie).

Va multumesc din suflet si va doresc o saptamana frumoasa .
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Moderators: cris
Time to create page: 0.293 seconds
Banner