BabyCafe.ro
Bun venit, Vizitatorule
Logheaza-te sau Creaza-ti cont.    Ai pierdut parola?
Bal caritabil (1 membri/vizitatori citesc acum) (1) Guest
Go to bottom Preferat de: 0
SUBIECT: Bal caritabil
Marybell (Admin)
Moderator
Subiecte/Mesaje: 2882
graphgraph
Sunt online! Click aici pentru a vizualiza profilul acestui membru
Re:Bal caritabil 3 Months, 1 Week ago  
Lily a scris:
b.t.w. Inca mai astept raspuns cu site-ul foto pai acum, pentru evenimentul asta pica...

Nu mai este timp si loc pentru asa ceva, dar o sa-l avem in vedere si il vom lua in calcul data viitoare

pup
Mary

Logged Logged  

"Imi place sa ma plimb prin ploaie, pentru ca nimeni sa nu stie ca plang"

Administratorul a blocat posibilitatea vizitatorilor de a scrie in forum. Doar membri inregistrati pot scrie in forum.
Alinuk (Membru)
Senior Boarder
Subiecte/Mesaje: 1064
graphgraph
Lil

momentan nu stim daca invitatiile vor fi sau nu free la cocktail

scopul acestuia nu este neaparat numai pentru a strange suma intreaga pt aparat...ci si de a ne face cunoscute intentiile pe termen mediu si lung si de a prezenta acest proiect..e doar ca un 'preambul' acum (daca se strang si banii din donatii si licitatii...enjoy ne vom bucura)

in etapa a 2-a, cu ocazia Balului... se schimba pb, ... ne cunoaste lumea... altfel discutam, altele sunt pretentiile si timpul alocat organizarii

puup

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/03 10:52 By Marybell.

Nimic nu e intamplator
  Administratorul a blocat posibilitatea vizitatorilor de a scrie in forum. Doar membri inregistrati pot scrie in forum.
Lily (Moderator)
Moderator
Subiecte/Mesaje: 5835
graph
ok, multumesc pentru detalii!

Logged Logged  

nasa (Membru)
Junior Boarder
Subiecte/Mesaje: 293
graphgraph
Sunt offline Click aici pentru a vizualiza profilul acestui membru
Lily,

Nu vrem sa te superi dar sincer pentru evenimentul asta aveam nevoie de fete din Bucuresti pentru ca sunt multe intalniri cu firme si asta necesita prezenta lor la fata locului.

Toate fetele sunteti la fel de importante astfel incat o sa discutam posibilitatea deschiderii de filiale in mai multe orase ale tarii, existand astfel posibilitatea sa desfasuram proiecte si la nivel local, dezvoltand astfel oportunitatea implicarii tuturor!!!

Logged Logged  

nasa (Membru)
Junior Boarder
graphgraph
Re:Bal caritabil 3 Months ago  
Buna!

Dupa cum am promis zilnic o sa scriu si o sa va tin la curent cu ce am mai facut!

1.ne-am intalnit ieri cu firma de catering si azi ne trimit 3 oferte din care trebuie sa alegem.... or sa faca ceva reducere dar o sa mai fie nevoie de sponsori pentru mancare!

2.sper ca astazi sa finalizam documentatia pentru sponsorizari, astfel incat sa putem solicita de la firme un ajutor pentru achizitionarea aparatului, pentru ca asa cum spunea si Lily din licitatie nu se intrevede posibilitatea strangerii intregii sume.

pupici

Logged Logged  

catalina (Membru)
Expert Boarder
Subiecte/Mesaje: 1900
graphgraph
Buna dimineata,

Mariana, nu cred ca se supara nimeni, cu atat mai putin Lili care stie ce proiecte de anvergura sunt cele umanitare.

Lamuriri in privinta proiectului:

Decizia de a schimba balul in cocktail a fost facuta, in grup, cu un scop, dupa discutii si evaluari impreuna cu persoane care a au mai organizat astfel de evenimente.

Ca sa nu mai vorbim in metafore sunt in total "enormul" numar de 4/5 fete care ne agitam sa organizam un eveniment cat se poate de important astfel incat sa lansam si sa facem cunoscuta aceasta Asociatie si sa demaram un proiect de strangere a banilor pentru ecograf. Una se milogeste de toti cunoscutii sa dea bani, una doarme cu capul pe computer sa faca site si etc, restul dau cu gura si parerile si cu scrisul.

Nu avem cum sa taxam lumea invitata - unul dintre scopurile primordiale este sa avem vizibilitate in acest moment. Daca lucrurile nu sunt facute cu cap si grija riscam sa fie totul un mare fiasco si nu vrem asta.
Am gasit obiecte pentru licitatia din cadrul cocktail-ului si speram sa incepem sa strangem bani cu aceasta ocazie. De asemenea mai avem si alte proiecte.

Sunt MULTE lucruri de pus la punct: LOCATIE (obtinuta de Mariana), ARANJARE, CATERING, OBIECTE PT LICITATIE, INVITATI, SPONSORIZARI,PRESA, EVENIMENTUL IN SINE (program, muzica etc.) etc. si etc.
Nu cred ca se poate supara nimeni, dat fiind scopul acestui eveniment si cantitatea de munca pe care o solicita.

Astazi ne intalnim pentru a mai marca o etapa in organizare si a mai discuta detalii. Rog pe toti cei care cred ca ne pot ajuta cu ceva sa scrie pana in jurul orei 4 aici sau la adresa mea pieptecatalina@yahoo.com. Centralizam si va comunicam ce si cum.

Ajutorul poate consta in:
- trimis scrisoarea de invitatie catre diverse persoane
- scris articol pentru site
- confectionat / donat obiect pentru licitatie
- obtinut sponsorizare pentru catering (sau o parte din)
- daca sunt anumite lucruri care credeti ca ne-ar folosi

Va multumesc pentru intelegerea cu care stiu ca veti citi acest mesaj.

O zi buna tuturor!

Logged Logged  

Cata - mamiluimatei
lumealuimatei.blogspot.com/
Lily (Moderator)
Moderator
Subiecte/Mesaje: 5835
graph
INca va mai urmaresc, stati linistite, nu m-am suparat. M-as fi bucurat sa va fi putut ajuta mai mult, insa distanta este totusi un factor important

Logged Logged  

catalina (Membru)
Expert Boarder
Subiecte/Mesaje: 1900
graphgraph
Lily, sincer ne-am intalnit doar o singura data fizic. In rest, toata corespondenta este pe email. Pe email cautam informatii despre firme, dam idei de firme pt sponsorizare, citim materiale pt feedback etc.

Logged Logged  

Cata - mamiluimatei
lumealuimatei.blogspot.com/
dumitran gabriela (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 9
graphgraph
buna as vrea sa ajut si eu cu ceva in organizarea acestui bal...de exemplu eu am talent la desen..sau eu stiu ...as face ce spuneti voi cu ajutorul fetitei mele si a mamei mele as ajuta cu ceea ce spuneti voi...imi place sa pictez icoane de exemplu ..numai sa am puterea sa pot sta in carut mai mult timp dar pentru a putea face un bine celor ce au nevoie as face orice ...astept cu nerabdare un raspuns de la voi si va rog nu ezitati sa ma apelati...

Logged Logged  
nasa (Membru)
Junior Boarder
graphgraph
lily

dna Gabriela o sa o sun pe Mary ca ea cu cu partea artistica!!! sa discutati cu ea despre modul cum puteti ajuta. Va multumim

Logged Logged  

Marybell (Admin)
Moderator
graphgraph
dumitran gabriela a scris:
buna as vrea sa ajut si eu cu ceva in organizarea acestui bal...de exemplu eu am talent la desen..sau eu stiu ...as face ce spuneti voi cu ajutorul fetitei mele si a mamei mele as ajuta cu ceea ce spuneti voi...imi place sa pictez icoane de exemplu ..numai sa am puterea sa pot sta in carut mai mult timp dar pentru a putea face un bine celor ce au nevoie as face orice ...astept cu nerabdare un raspuns de la voi si va rog nu ezitati sa ma apelati... bun venit printre noi Gabriela

Multumim din suflet pentru ca doresti sa ni te alaturi

Primim cu mare drag daca doresti sa ne oferi una dintre picturile/icoanele tale. Banii vor fi folositi la achizitionarea unui aparat ecograf pentru spitalul fundeni.

Lily nu vrei sa te adaugam in lista de mail, sa mai vezi si tu una alta, poate ne mai dai cate o idee, chiar daca esti la departare de noi. Stim sigur ca daca ai fost in Bucuresti te-ai fi implicat nu ai fi stat pe margine

Multumesc din suflet fetelor care s-au implicat in proiect: Catalina, Katy, Alinuk, Daniela, Loredana, Adinush
de Mariana (nasha) nu mai zic...ca e implicata pana peste cap
sunteti extraordinare...

Am vazut ca alte fete de la noi (babycafe) nu scriu, nu dau nici un semn de implicare...

Oricum daca avem nevoie de ceva apelez la voi, va trag de maneca daca de buna voie nu vreti

va pup
Mary

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/05 18:07 By Marybell.

Alinuk (Membru)
Senior Boarder
graphgraph
fetele am gasit ceva img cu locatia care va gazdui evenimentul umanitar 'Atinge o stea!'

www.comunicatemedia.ro/Detalii_arhitectu...DA-152-IDF-3525.html

Gabi multumim pt sprijin si bun venit printre noi!

seara faina va doresc

Logged Logged  

Nimic nu e intamplator
Marybell (Admin)
Moderator
graphgraph
thanks Alinuk de link

foarte faina arhitectura...imi place mult aula Palatului CEC, coloanele elegante, arcadele mari si pline de decoratii, statuetele feminine inaripate care imi plac foarte mult si care parca insufletesc cladirea...
nici ca se putea ceva mai frumos pentru MAME la inceput de drum
multumim Mariana

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/05 19:25 By Marybell.

Alinuk (Membru)
Senior Boarder
graphgraph
voi incepe o lista aici cu persoane publice la care ne gandim sa le facem invitatii la eveniment:

Andreea Marin
Liana Stanciu
Mihaela Radulescu
Teo Trandafir
Bianca Brad
Ovidiu Cuncea
Corina Dragostescu
Andreea Banica
Andreea Esca
Marcel Pavel
Anca Turcasiu
Gabriela Vranceanu Firea
Amalia si Ilie Nastase
Sanda Ladosi
Monica Tatoiu
Ana Maria Prodan
Nadia Comaneci
Stratan...ar fi tare sa vina si micutza cu Ghitza.. cum o cheama? (cleeopatra...mi-am amintit)
Razvan Lucescu
Hagi

...

daca va vin in minte si alte nume, cu oarece tangenta cu domeniul (are copii, s-a mai implicat in umanitare, este/a fost bolnav) va rog sa ne ajutati sa o completam

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/06 15:25 By Marybell.

Nimic nu e intamplator
dumitran gabriela (Membru)
Fresh Boarder
Subiecte/Mesaje: 9
graphgraph
va multumesc din suflet ca ma acceptati printre voi...nu stiu cat pot fi eu de folos in aceasta activitate dar imi doresc din suflet sa pot ajuta si eu ..sunt la distanta prea mare dar sa stiti ca daca nu ar fi fost aceasta bariera as fi fost prezenta printre voi cu mare placere.Sunt o persoana activa cu spirit de organizare ,dinamica,...dar ...cu regret vreau sa adaug ...soarta a fost prea cruda cu mine imobilizanu-ma in acest scaun rulant dar cu toate acestea daca sunt acceptata de toti cei care organizeaza acest bal eu sunt disponibila sa ofer tot ce pot si nu ezitati sa ma contactati .Va pup dulce si va promit ca o sa schitez azi cateva desene in creion -culori...nu am culori de calitate dar daca va plac aceste desene si ar putea ajuta cu ceva o sa fac un efort si voi cumpara sa va pot ajuta si eu .

Logged Logged  
loremunteanu (Membru)
Expert Boarder
Subiecte/Mesaje: 2846
graphgraph
Mary, Kate, scriu aici... Maine fac comanda de accesorii metalice, sa-mi spuneti si voi daca vreti ceva sau nu... Pana maine la pranz, daca se poate...

Kate, Fimo, au adus (acolo langa tine) si l-au si terminat imediat, asa ca eu am dat comanda de Cernit...

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/07 10:07 By loremunteanu.

Roni-Cristian

Eric-Mihai
Shine (Membru)
Senior Boarder
Subiecte/Mesaje: 763
graphgraph
marybell, vezi ca iti las ceva offline pe messenger, pt ca nu am reusit sa te prind azi

Logged Logged  
Marybell (Admin)
Moderator
graphgraph
loremunteanu a scris:
Mary, Kate, scriu aici... Maine fac comanda de accesorii metalice, sa-mi spuneti si voi daca vreti ceva sau nu... Pana maine la pranz, daca se poate... Lore vezi ca i-am spus lui Kate la telefon ce am nevoie sa imi comandati. Astept sa imi spuneti cat costa comanda mea, fiindca pe astea le platesc eu.

Shine a scris:
marybell, vezi ca iti las ceva offline pe messenger, pt ca nu am reusit sa te prind azi k, am vazut Shine

dumitran gabriela
nu stiu cat pot fi eu de folos in aceasta activitate dar imi doresc din suflet sa pot ajuta si eu cu un gand, cu o vorba...este mai mult decat ok
imi pare sincer rau de situatia in care te afli, Gabriela
e adevarat ca e destul de departe Galatiul in situatia ta de noi (Bucuresti). Noi vroiam sa te invitam sa participi la eveniment, dar e greu sa ajungi. Daca iti permite starea sanatatii si poti sa pictezi ceva, ce vrei tu si ce crezi ca ar "prinde" la acest eveniment, iti multumim din suflet. Nu cred ca are prea mare importanta calitatea materialelor, conteaza ca le faci cu manutza ta. Si mie imi place sa pictez, insa eu mi-am oferit lucrarile pana acum numai prietenilor care cred ca stiu sa aprecieze munca mea si nu tin prea tare de calitatea materialelor

Asa ca, asteptam, eventual prin posta, un tablou facut de tine si fiindca stim ca si tu ai nevoie stringent de ceva banutzi, http://pasgri.blogspot.com/ indiferent de suma pe care o vom obtine pe acel obiect, noi ti-o vom dona in contul tau a doua zi imediat.

Logged Logged  

Last Edit: 2009/11/07 17:32 By Marybell.

Shine (Membru)
Senior Boarder
Subiecte/Mesaje: 763
graphgraph
oare merge sa faceti cunoscut balul la razvan si dani sau la marutza?....

mie oamenii astia mi se par destul de deschisi la asemenea idei
si au si audienta

Logged Logged  
Marybell (Admin)
Moderator
graphgraph
Shine a scris:
oare merge sa faceti cunoscut balul la razvan si dani sau la marutza?....

mie oamenii astia mi se par destul de deschisi la asemenea idei
si au si audienta
foarte buna ideea ta Shine, dar nu stiu daca ne baga cineva in seama doar daca trimitem un mail. Ar trebui sa apelam pe alte cai...si nu stiu cum sa facem!

am primit mesajul de la tine pe messenger si iti multumesc pentru idei, dar te rog din suflet sa scrii si aici fiindca raman si ma intorc la task-uri sa le bifez...asa pe mess le cam pierd si in plus intru destul de rar pe mess...aici la subiect verific zi de zi daca a mai scris sau nu cineva...

te pup
Mary

Logged Logged  

Go to top